ecologic
Titol
m1

Oli d’Oliva Verge Extra de producció Ecològica.

Ecotravadell, es un oli de producció ecològica elaborat a partir de les millors olives de l’olivar ecològic de la família Ferrando, situad a la vall de Travadell envoltad per les serres Aitana i Serrella.

Oli elaborat d'un assemblatge de varietats autòctones de la zona, obtenint un suc pur d’oliva amb molt cos, de baixa acidesa, alt en oleic i polifenols amb un característic sabor afruitat. Ideal per a usar en tot tipus d'aliments en cru.

Ecotravadell es un oli de color verdós característic de la oliva verda, d'aspecte dens i molt aromàtic amb un afruitat mitja-alt i notes tant vegetals com herbàcies.

Es tracta d’un oli amb un bon equilibri que te una entrada dolça però amb un amarg i un picant mitjans, que recorda a la herba acabada de tallar, fulla de olivera i poma verda. Estem davant d’un oli de altíssima qualitat com es pot comprovar per els premis aconseguits.

En un oli que s'elabora en fred i s'envasa sense filtrar per a mantenir totes les seves propietats i els seus aromes durant tot el any.

Producció al voltant de 20.000.Lts.

Varietats d'oliva, Villalonga (Mançanella) 75%, Blanqueta 15%, Genovesa, Alfafarenca, Alberquina 10%

accent
xarxes socials
EUOrganicLogoColourrgb
LOGOTIPOCAEECOSINBASEBLANCA

CV1450E

ES-ECO-020-CV

Agricultura UE

item7

Premi "Ecotrama de Plata" 2016

Premis al millor oli ecológic del País Valencià : 2010 , 2011 i 2015

Spain UK BloggerLogothumb Facebooklogoklein descargasimbolo31833607